PRIVATPERSON

Hem / Tjänster / Garanti

Garanti för dig

När du handlar ditt solskydd hos oss på Växjö Markisfabrik så kan du känna dig trygg genom förmånliga garantier för dig som konsument. Längst ned på den här sidan finns en länk till ett formulär där du enkelt skapar ett garantiärende.

Vi är medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet vilket är en kvalitetsstämpel och ett belägg för att de företag som antas till förbundet har den erforderliga branschkunskapen, en ordnad ekonomi och ett gott anseende i branschen. 

Här finner ni garantivillkoren för våra produkter.

Svenska Solskyddsförbundets 3-åriga garanti till konsumenter

Svenska Solskyddsförbundet – riktlinjer för markisväv

Luxaflex Garanti

3 års garanti på montering

Vid montage lämnar vi alltid 3 års garanti när du som privatperson handlat nya produkter hos oss för ett ordervärde på över 3000 kr (gäller ej begagnade varor). 

Garanti på reparationer

Även om din solavskärmning inte är köpt hos oss på Växjö Markisfabrik ser vi till att reparera och förnya för att du ska kunna få ut maximalt av ditt solskydd igen. Vi strävar alltid efter att lämna dig som kund hundra procent nöjd med ett välgjort och korrekt utfört arbete. Genom att lämna garanti på våra reparationer av solskydd vill vi signalera hur viktigt det är för oss med nöjda kunder. 

Här kan du enkelt skapa ett ärende för en reklamation eller gällande garanti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.