PRIVATPERSON

Hem / Tjänster

Tjänster vi erbjuder

Växjö Markisfabrik är din trygga partner när det kommer till solskydd – vi hjälper dig hela vägen. 

Service och reparation

Att reparera istället för att köpa nytt är klimatsmart och sparar dig pengar. Vi erbjuder snabb och pålitlig service och reparation av både in- och utvändiga solskyddslösninga. Våra kunniga tekniker tar hand om allt från enkla reparationer till omfattande underhållsåtgärder. Genom vår kompetens, egna verkstad och tillgång till en stor mängd reservdelar kan vi säkerställa att ditt solskydd fungerar optimalt. 

Vi strävar efter att lämna dig som kund helt nöjd och erbjuder garanti på våra reparationer. 

Vi monterar allt åt dig

När du köpt din solavskärmning hos oss ingår montering. I vårt arbetsteam finns det gott om både erfarenhet och kunskap, något som krävs för att montera solskydd både på ett professionellt och säkert sätt. 

Vid montering lämnar vi alltid 3 års garanti när du som privatperson handlat nya produkter hos oss för ett ordervärde på över 3000 kr (gäller ej begagnade varor).

Vi kan i mån av tid även åta oss andra typer av monteringar – kontakta oss för mer info och offert.

Tryggare med garanti på ditt köp

När du handlar ditt solskydd hos oss på Växjö Markisfabrik så kan du känna dig trygg genom förmånliga garantier för dig som konsument.

När du beställer ditt solskydd hos oss så har du alltid 3 års garanti på både produkt och montering.

Garantin gäller för privatperson handlat nya produkter hos oss för ett ordervärde på över 3000 kr (gäller ej begagnade varor). 

Rulla till toppen