PRIVATPERSON

Hem / Om oss / Försäljningsvillkor

Försäljningsvillkor

Nedan hittar du våra försäljningsvillkor. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Offert

Vår offert är giltig i 1 månad. Undantag kan ske vid tidsbegränsade kampanjer eller vid avtalade överenskommelser.

Elinstallation

Elinstallation ingår ej i priset. Vi kan vid önskemål rekommendera lämpliga elektriker i ert område, som kan våra produkter.

ROT-avdrag

ROT-avdrag är möjligt vid montering av markiser (ej reparationer) på friköpt villa (ej bostadsrättsförening). Om ROT-avdrag önskas så behöver vi fastighetsbeteckning och personnummer.

RUT-avdrag

RUT-avdrag är möjligt vid montering av invändigt solskydd såsom gardinlängder, rullgardiner, plissé- & duettegardiner, panelgardiner, lamellgardiner, twistrullgardiner, silhouettegardiner. RUT-avdrag går ej att göra på persienner eller på reparationer. Om RUT-avdrag önskas så behöver vi ditt personnummer.

Orderbekräftelse och beställning

Vi vill att du ska bli 100% nöjd med din beställning. Därför är det viktigt att du noggrant går igenom vår orderbekräftelse, så vi levererar exakt det du vill ha och beställer. Dubbelkolla antal, modell, färger osv. Känner du dig osäker på något, kontakta oss omgående. Din beställning innebär att vår produktion startar, och efter det kan inga ändringar göras.

Ångerrätt

Konsumentköplagens ångerrätt gäller inte specialtillverkade varor. Du kan alltså inte ångra ditt köp av oss efter vi fått din beställning.

Läs mer här i ”Lagen om distansavtal, 2 kap, § 11. 

På lagervaror köpta i vår butik tillämpas 30 dagars ångerrätt.

Leveranser

Beräknad leveranstid anges på din orderbekräftelse. Skulle leveranstiden ändras på grund av någon typ av störning hör vi av oss i så god tid som möjligt. Vi ringer alltid när produkten är klar för installation och bokar dag och tid innan vi kommer. Ska produkten hämtas i butiken meddelas kund via telefon, sms eller mail, när den är klar.

Priser och betalningsvillkor

Våra priser anges i svenska kronor inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företagskunder.

Finansiering

Vi erbjuder möjlighet till delbetalning via Wasa kredit. Kontakta oss för aktuella betalningsvillkor, räntor m.m.

Personuppgifter

Vi följer lagstadgade GDPR-regler.

Reklamation

Om du mot förmodan skulle upptäcka ett fel på vår produkt, som du anser vara ursprungligt, d.v.s. att det fanns redan när vi levererade till dig, ska du omgående reklamera till oss (se länk nedan). Du har rätt att reklamera felet inom tre år, från leverans och inom två månader från det att du upptäcker felet. Om felet visar sig vara ursprungligt, kommer vi att åtgärda felet på vår bekostnad. Läs mer om våra garantivillkor nedan.

I detta formlär registrerar du enkelt din reklamation.

Garanti

Som medlemmar av Svenska Solskyddsförbundet lämnar vi en 3-årig garanti till konsument. Villkoren finns här och kan även fås som bilaga till dessa villkor, på begäran.

Diplomerad-utvändig-solskyddsleverantör-Växjö-Markisfabrik
Diplomerad invändig solskyddsleverantör Växjö Markisfabrik