Service & reparation av solavskärmning

Växjö Markisfabrik genomför service och reparationer av markiser, persienner, rullgardiner och andra solavskärmningar.
Vi erbjuder våra kunder underhåll av deras solavskärmningar och har ett stort utbud av reservdelar i lager. Med vår gedigna kompetens och tillgång till egen verkstad och sömnadsavdelning hjälper vi dig med de flesta typer av reparationer.

Vår verkstad

I vår verkstad har vi möjlighet att ta emot inlämnade solavskärmningar för reparation. Här har vi tillgång till de maskiner och hjälpmedel som är nödvändiga för ett bra slutresultat. I andra fall kan vi göra reparationerna på plats, vilket kan vara smidigt för kunden. Om du köper solavskärmning av god kvalitet så brukar det mesta gå att laga och du får på så vis en förlängd livstid på dina produkter.

Reservdelar

Vi har ett stort lager av reservdelar och även en del äldre varianter som kanske inte finns att få tag i hos tillverkaren.
Ta gärna ett foto om du inte kan ta med produkten eller komponenten till oss. Det går också bra att maila in foto och förfrågan om reservdelar. Om det behövs kommer vi givetvis ut på plats för att se vad som kan vara fel – boka tid genom att ringa eller maila oss.

Vår sömnadsavdelning

I vår tillverkning har vi en sömnadsavdelning, som är en god resurs när dina markiser är i behov av en sömnadsreparation. Vi syr nya kantband på kappor eller lagar en söm som har spruckit. Vi säljer även markisväv på löpmeter. I mån av tid kan vi göra enklare lagningar av husvagnstält, båtkapell och liknande.

Underhåll – vad du kan göra själv 

Att underhålla och vårda din solavskärmning ger den längre livslängd. Är det något som behöver lagas så rekommenderar vi att du gör det så snart som möjligt för att undvika ytterligare skador.

På Växjö Markisfabrik utför vi all reparation samt service inom solavskärmning.