Service & reparation av solavskärmning

Är det dags att förnya eller förbättra ditt solskydd hemma? Vi på Växjö Markisfabrik utför reparationer på samtliga solavskärmningar i Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd. Vi alla vet att en halvtrasig eller kanske till och med helt trasig solavskärmning kan vara ett elände. Genom att låta oss reparera och byta ut kan du spara in många kronor och slipper därmed köpa nytt, något som även är bra ur ett miljöperspektiv.

Vi utför service och reparationer av markiser, persienner, rullgardiner och andra solavskärmningar.
Vi erbjuder våra kunder underhåll av deras solavskärmningar och har ett stort utbud av reservdelar i lager. Med vår gedigna kompetens och tillgång till egen verkstad och sömnadsavdelning hjälper vi dig med de flesta typer av reparationer.

Liten eller mer omfattande reparation?

Vilken grad av reparation din solavskärmning än behöver så är det ett klimatsmart val att reparera och byta ut delar istället för att köpa nytt. Vi på Växjö Markisfabrik har de flesta delarna som krävs för att reparera både måttbeställda och kundanpassade solavskärmningar. I vår verkstad har vi möjlighet att ta emot inlämnade solavskärmningar för reparation. Här har vi tillgång till de maskiner och hjälpmedel som är nödvändiga för ett bra slutresultat. I andra fall kan vi göra reparationerna på plats, vilket kan vara smidigt för kunden. Om du köper solavskärmning av god kvalitet så brukar det mesta gå att laga och du får på så vis en förlängd livstid på dina produkter.

Reparation med kundgaranti

Även om din solavskärmning inte är köpt hos oss på Växjö Markisfabrik ser vi till att reparera och förnya för att du ska kunna få ut maximalt av ditt solskydd igen. Vi strävar alltid efter att lämna dig som kund hundra procent nöjd med ett välgjort och korrekt utfört arbete av högsta kvalitet. Genom att lämna garanti på våra reparationer av solavskärmningar som vi utför i både Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd vill vi signalera hur viktigt det är för oss med nöjda kunder. Hos oss ska ingen känna att vi inte utfört ett fullgott arbete. Vi har ett stort lager av reservdelar och även en del äldre varianter som kanske inte finns att få tag i hos tillverkaren.

Ta kontakt med oss redan idag och låt oss veta hur vi kan hjälpa just dig. Vi vänder oss till kunder gällande reparation främst i Alvesta, Växjö och Ljungby.

Vår sömnadsavdelning

I vår tillverkning har vi en sömnadsavdelning, som är en god resurs när dina markiser är i behov av en sömnadsreparation. Vi syr nya kantband på kappor eller lagar en söm som har spruckit. Vi säljer även markisväv på löpmeter. I mån av tid kan vi göra enklare lagningar av husvagnstält, båtkapell och liknande.