PRIVATPERSON

Hem / Tjänster / Service & Reparation

Service & reparation av solskydd

Behöver ditt solskydd förnyas eller repareras? Växjö Markisfabrik erbjuder reparationer av alla typer av solavskärmningar i Alvesta, Ljungby i Växjö med omnejd. Genom att reparera sparar du pengar och minskar din miljöpåverkan. Vi är specialiserade på service och reparationer av markiser, persienner, rullgardiner och andra in- och utvändiga solavskärmningar. Med vår gedigna kompetens och tillgång till egen verkstad och sömnadsavdelning kan vi hjälpa dig med de flesta typer av reparationer och underhåll av dina solavskärmningar.

Klimatsmart reparation

Oavsett om din solavskärmning behöver små eller större reparationer, är det ett klimatsmart val att reparera och byta ut delar istället för att köpa nytt. Vi har ett omfattande lager av reservdelar (även till en del äldre varianter) och erfarenhet av att reparera olika modeller, vilket ger dig en förlängd livslängd på dina produkter.

Reparation med kundgaranti

Även om du inte köpt din solavskärmning hos oss ser vi till att reparera och förnya den för att säkerställa att ditt solskydd fungerar optimalt igen. Vi strävar alltid efter att lämna dig som kund hundra procent nöjd. Genom att erbjuda garanti på våra reparationer vill vi visa hur viktiga våra kunders tillfredsställelse är för oss.

Sömnadsreparation

Vår sömnadsavdelning är en god resurs när dina markiser är i behov av en sömnadsreparation. Vi syr nya kantband på kappor eller lagar en söm som har spruckit. Vi kan även tillhandahålla markisväv på löpmeter. För husvagnstält, båtkapell och liknande kan vi utföra enklare lagningar.

Rulla till toppen