PRIVATPERSON

Hem / Om oss / Samarbetspartners

Samarbetspartners

Du kan vara trygg i vårt val av samarbetspartners. Vi samarbetar enbart med leverantörer som kan garantera högsta kvalité. 

Luxaflex är marknadsledande i norden inom gardiner och solavskärmning. Skräddarsydda produkter som säljs genom återförsäljare som garanterar att du får en kvalitetsprodukt hela vägen från start till mål – Växjö Markisfabrik är en av dessa återförsäljare!

Läs mer om Luxaflex

En av nordens ledande leverantör av invändig och utvändig solskyddsväv. I 40 år har Sandatex levererat väv till landets främsta solskyddsspecialister – Växjö Markisfabrik är en av dem. Färger och mönster utgår från ett skandinaviskt perspektiv, allt för att passa både trender och traditioner i vår del av världen.

Läs mer om Sandatex

En världsledande koncern inom uppkopplade hus och motorer sedan 50 år, driver fram Smart Living – ett nytt sätt att leva med komfort, säkerhet, energibesparing och välbefinnande. Med öppna och sammankopplade lösningar gör Somfy hemmet intelligentare för alla.

Läs mer om Somfy

Hunter Douglas är en samarbetspartner till Växjö Markisfabrik

Hunter Douglas Scandinavia designar och utvecklar egna markissystem så som terrassmarkiser, fönstermarkiser och screens/zip screens. I deras produktportfölj finns även egna markissystem för restauranger och publika miljöer.

Läs mer om Hunter Douglas

För tjugo år sedan satte Dickson® standarden för markistyger, och idag är de världsledande inom teknisk textil för förbättring och skydd av hemmiljön. Företaget finns representerat på marknaderna för solskydd, inomhus- och utomhusmöbler, båtliv och golv.

Läs mer om Dickson

STOBAG är ett schweiziskt företag som sedan de startade år 1964 har utvecklats till en ledande internationell tillverkare av robusta, innovativa och hållbara solskyddslösningar. 

Läs mer om STOBAG

Svenska Solskyddsförbundet (SSF) är en branschorganisation för företag verksamma som komponenttillverkare, grossister, producenter och detaljister inom solskyddsbranschen. Förbundet ställer höga krav på såväl de företag som redan är anslutna, och på de företag som ansöker om medlemskap. Växjö Markisfabrik är medlem sedan många år tillbaka. Nedan kan du se några av våra intyg från SSF.

Läs mer om Svenska Solskyddsförbundet 

Diplomerad-utvändig-solskyddsleverantör-Växjö-Markisfabrik
Diplomerad invändig solskyddsleverantör Växjö Markisfabrik