PRIVATPERSON

Hem / Tjänster / Montering

Vi monterar nästan allt!

Växjö Markisfabrik monterar alla produkter som tillhandahålls i det stora sortimentet. Vi utgår från Växjö och arbetar på alla orter inom ca 6 mils radie. Våra montörer har lång erfarenhet, är utbildade Solskyddstekniker och är av Svenska Solskyddsförbundet diplomerade installatörer av utvändiga solskydd. Vid beställning får ni ett preliminärt leveransdatum. Några dagar innan montering ringer vi och bokar en mer exakt tid som ska passa både oss och er.

Montering av solskydd

Att montera solskydd kan vara en ordentlig utmaning då de många gånger är både tunga, stora och otympliga att handskas med. När du köpt din solavskärmning hos oss ingår självklart montering. I vårt arbetsteam finns det gott om både erfarenhet och kunskap, något som krävs för att montera solskydd både på ett professionellt och säkert sätt. Vi garanterar dig som kund att vi i alla lägen arbetar tryggt vad gäller både oss själva och vår omgivning, helt utan några risktaganden.

3 års garanti på montering

Vid montage lämnar vi alltid 3 års garanti när du som privatperson handlat nya produkter hos oss för ett ordervärde på över 3000 kr (gäller ej begagnade varor). Vi kan i mån av tid även åta oss andra typer av monteringar – kontakta oss för mer info och offert.