Montering av markiser och persienner

Växjö Markisfabrik monterar alla produkter som tillhandahålls i det stora sortimentet. Vi utgår från Växjö och arbetar på alla orter inom ca 6 mils radie. Våra montörer har lång erfarenhet, är utbildade Solskyddstekniker och är av Svenska Solskyddsförbundet diplomerade installatörer av utvändiga solskydd. Vid beställning får ni ett preliminärt leveransdatum. Några dagar innan montering ringer vi sedan och bokar en mer exakt tid som ska passa både oss och er.

Montering av solavskärmning

Är det dags för montering av din nya solavskärmning? Att montera olika typer av solskydd kan vara en ordentlig utmaning då de många gånger är både tunga, stora och otympliga att handskas med. I dagsläget monterar vi solskydd runt om Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd.

Erfarna och skickliga montörer

När du köpt din solavskärmning hos oss ingår monteringen. I vårt arbetsteam finns det gott om både erfarenhet och kunskap, något som krävs för att montera solskydd både på ett professionellt och säkert sätt. Vi garanterar dig som kund att vi i alla lägen arbetar tryggt vad gäller både oss själva och vår omgivning, helt utan några risktaganden.

Garanti och medlemskap i branschorganisationen

Efter många år i branschen och många år med egen tillverkning av solavskärmning har vi samlat på oss bred erfarenhet om montering. Vid montage lämnar vi alltid 3 års garanti när du som privatperson handlat nya produkter hos oss för ett ordervärde på över 3000kr. Sedan många år tillbaka är Växjö Markisfabrik trogna medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet. Läs gärna mer på deras hemsida om fullständiga rättigheter.

Kontakta oss redan idag!

Tveka inte på att ta till professionell hjälp vid montering av din solavskärmning. Vi vänder oss idag till kunder i närområdena kring Alvesta, Växjö och Ljungby.

Medlemmar i Svenska Solskyddsförbundet

Som medlemmar i branschorganisationen Svenska Solskyddsförbundet ingår alltid 3 års garanti när ni som privatpersoner handlar nya produkter med ett ordervärde över 3000 kr. Gäller ej begagnade varor. Här hittar ni de fullständiga villkoren.

Garantin gäller även montaget om det utförts av Växjö Markisfabrik. Vi kan i mån av tid även åta oss andra typer av monteringar – kontakta oss för offert.