Rådgivning från Växjö Markisfabrik

Växjö Markisfabrik har en lång erfarenhet av markiser och invändiga solskydd. Genom vår erfarenhet är vi din rådgivare som hjälper dig att hitta skräddarsydda lösningar. I vår tillverkning finns en egen sömnadsavdelning där vi tillverkar olika markisdukar, lamellgardiner och rullgardiner som ger ett behagligt ljus och en skön temperatur till din byggnad.

I vår butik säljer vi alla typer av solskydd såsom markiser, vertikalmarkiser (screen), solskärmar, fasadpersienner, pergolasystem, persienner, rullgardiner, plisségardiner, gardinlängder, insektsnät och lamellgardiner.

 

Slutkonsument, privat eller företag

Hembesök: Boka ett kostnadsfritt hembesök så kommer vi ut till er för att tillsammans lösa ditt behov av solskydd och därefter ge tips på vilken produkt som passar bäst utifrån era behov, önskningar och hur det ser ut på plats.

Måttagning: I samband med hembesök tar vi kostnadsfritt mått för de produkter vi kommer fram till passar er bäst.

Offert: Vi lämnar fast pris utifrån de produkter och mått vi gemensamt kommit fram till vid hembesöket.

Tillverkning: Vi har egna produktionslokaler med verkstad och sömnadsavdelning, vilket gör att vi kan hålla bra leveranstider och service.

Montering: Vi har egna montörer som är väl förtrogna med produkterna och som har mångårig erfarenhet. De har dessutom genomgått flera utbildningar tex Diplomerad Solskyddstekniker, Diplomerad installatör.

Fakturering/betalning: Vi lämnar 10 dagars kredit till privatpersoner vid fakturering. Möjlighet till avbetalning finns också, vilket i sådant fall avtalas vid beställning.

Reparationer och Service: Vi har ett stort lager av både gamla och nya reservdelar och kan reparera och serva de flesta modeller av solskydd. Vi utför arbetet antingen på plats hos kund eller i våra lokaler. Ring eller maila (skicka gärna med bild om det är möjligt) för tidsbokning.

 

Arkitekter, Byggföretag m.m.

Rådgivning: Kontakta oss via telefon eller mail, så hjälper vi er gärna med tips, råd och cad-filer m.m.

Energiberäkningar: Här hittar du beräkningsverktyg för energibesparing.

 

Snabb och personlig service

Växjö Markisfabrik jobbar ständigt med förbättringar för att kunna ge våra kunder en snabb service. Med en stor kompetens och flexibilitet bland företagets medarbetare hjälper vi dagligen kunder att hitta rätt solavskärmning för deras lokaler.

Hur kan vi hjälpa dig?

Söker du en rådgivare och leverantör inom solavskärmning i Kronobergs län? Vi bokar gärna in ett möte där vi presenterar olika förslag som är anpassade just för dig och din lokal.

Välkommen in till oss, så guidar vi dig till lösningar som är skräddarsydda för dig!