Boka hembesök

 

 

Få skräddarsydda förslag som passar just dina behov

Välkommen till vår solskyddsvärld! Vi är riktigt duktiga på att hjälpa våra kunder att hitta de bästa klimatskydden för deras hem. Varje kund har unika behov. Därför erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök där vi kommer hem till dig och ger personliga rekommendationer. Våra experter tar hänsyn till dina  preferenser, stil och din budget för att skapa skräddarsydda förslag som passar perfekt för ditt hem. Vissa behöver solskydd för att minska insläppet av starkt solljus och andra för att skydda mot insyn eller förbättra energieffektiviteten. Oavsett vad så hittar vi lösningen!

Offert efter vårt hembesök – inga förpliktelser!

I samband med besöket så lyssnar vi in er tankar, tar mått och lämnar därefter en offert med ett fast pris utifrån de produkter och mått vi gemensamt kommit fram till vid besöket. Vi ger förslag på vilken eller vilka produkter som bäst löser behovet. Vi vill att du ska kunna fatta ett välgrundat beslut, så det finns inga förpliktelser att acceptera offerten. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvaliteten.

Om du beslutar oss för att välja oss så har vi egna produktionslokaler med verkstad och sömnadsavdelning, vilket gör att vi kan hålla bra leveranstider och den service du bör förvänta er av en proffsig solskyddsleverantör. När ditt klimatskydd är klart så har vi egna montörer som är väl förtrogna med produkterna och som har mångårig erfarenhet. De har dessutom genomgått flera utbildningar tex Diplomerad Solskyddstekniker och Diplomerad installatör.

Hitta inspiration i vårt showroom i Växjö!

Om du är i behov av inspiration och vill se våra solskyddslösningar i verkligheten, är du varmt välkommen att besöka vårt showroom i Växjö. Här kan du utforska olika stilar, färger och mönster för att hitta det perfekta solskyddet för ditt hem och vårt team kommer att finnas där för att besvara dina frågor och guida dig genom vårt sortiment.