PRIVATPERSON

Hem / Produkter / Invändigt / Silhouette

Silhouette

Silhouette är en genomskinlig och mycket mångsidig fönsteravskärming som kombinerar rullgardin, persienn och textilgardin i en unik design. Den har mjukt svävande lameller mellan två tunna vävar som gör det möjligt att kontrollera ljuset, värmen och insynsskyddet.

Fullständigt öppna lameller ger nästan obehindrad utsikt. När lamellerna stängs avskärmas ljuset gradvis. Helt stängda ger de avskildhet och insynsskydd. Upprullad döljs gardinen i en kassett. Silhouette isolerar och bidrar till ökad energieffektivitet.

Solskydd Silhouette vardagsrum
Modernt solskydd Silhouette i köket
Solskydd Silhouette passar i alla rum

Vi gör gärna ett besök hos dig där 
vi tittar närmare på ett skräddarsytt 
förslag som passar just dina behov!

Så här går det till

Kostnadsfritt hembesök

Boka in oss på ett hembesök

En våra experter besöker dig för personlig rådgivning och måttagning. Direkt på plats får du oftast din skräddarsydda offert helt utan förpliktelser.

Beställa

När du ska beställa solskydd så hjälper vi dig att välja rätt modell

När du har valt den produkt som matchar dina önskemål, hjälper vi dig med beställningen för en smidig och enkel process.

Produktion

Vi syr och tillverkar dina markiser och rullgardiner lokalt i vår egen verkstad

Alla våra produkter tillverkas i vår egen fabrik av professionella sömmerskor och montörer som lägger stor omsorg i varje detalj.

Installation

Växjö Markisfabrik hjälper dig att montera ditt nya solskydd

Ett erfaret team levererar och installerar snabbt och smidigt. Nu är det dags att njuta av den perfekta solavskärmande atmosfären.

Rulla till toppen