Rullgardiner – vi är din leverantör i Växjö

Växjö Markisfabrik både säljer och monterar högkvalitativa rullgardiner i flera olika färger och modeller. Hos oss är valmöjligheterna många för att kunna hitta den mest optimala lösningen för just dig och dina behov. Med flera olika premiumleverantörer av rullgardiner och egen tillverkning av motoriserade rullgardiner ser vi till att kunna erbjuda det rätta för just dig.  Vi ser även till att tryggt och säkert montera dina rullgardiner på i din fastighet i Alvesta, Växjö eller Ljungby utifrån vår avtalade offert.

Designa dina rullgardiner utifrån tycke och smak

När du köper dina rullgardiner hos oss på Växjö Markisfabrik ser vi till att tillverka direkt utifrån dina önskemål och behov. Önskas särskilda mått på längden och tvären, kulörer utöver det vanliga, så ordnar vi det. Att välja oss som tillverkare ger dig mängder av valmöjligheter, hos oss finns 100-tals rullgardiner i olika färger, mönster och kvalitéer vilket gör att du kan kombinera din personliga gardin precis efter image och smak.

Anpassa hur gardinerna ska manövreras

Hur du väljer att gardinen ska manövreras väljer du också själv. Hos oss finns möjligheter till att med en fjäder, kulkedja eller en motor justera rullgardinens läge. Vid val av motordriven gardin ingår en lätthanterad fjärrkontroll där du genom ett enkelt knapptryck snabbt kan justera läge. Samtliga av våra rullgardiner passar både till lägenheten, huset eller kontoret, ett perfekt val för att kunna anpassa både insyn och skydd mot solen. Önskas ett besök hemma i ditt hus eller på ditt företag där vi tittar närmare på ett anpassat förslag, så gör vi gärna det kostnadsfritt.

Din leverantör av rullgardiner i Växjö

Med lång erfarenhet och bred kunskap både tillverkar och levererar Växjö Markisfabrik dagligen mängder av solskydd till privatpersoner och företag i Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd. Vi har höga ambitioner kring kundnöjdhet och ser till alltid till att utföra ett hundraprocentigt arbete. Varmt välkommen att kontakta oss på Växjö Markisfabrik så tar vi fram ett förslag på rullgardiner som passar just ditt hus eller företag.