Plisségardiner & Duette

Hos oss på Växjö Markisfabrik kan du helt enligt din image och smak beställa plisségardinerna du alltid drömt om. Här finns flera olika modeller, massor av färger och materialvarianter att välja på så att varje kund kan skapa sin egen personliga gardin. Idag tillverkar och monterar vi mängder av kvalitetsgardiner åt både företag och privatpersoner i Alvesta, Ljungby och Växjö med omnejd.

Skräddarsydda lösningar efter tycke och smak

Plisségardiner kan monteras i nisch eller utanför karm, med tak eller väggfäste. Det går även att sätta plisséer i snedfönster och takfönster eller mellanglas, en typ av gardin som är väldigt användbar och lika lättskött. Vävarna finns i massor av färger och kvalitéer, perfekt för dig som vill göra dina gardiner till en matchande inredningsdetalj eller till någonting alldeles extra. I valet av material finns bland annat duetteväv som är både värmeisolerande, energibesparande och ljudisolerande, något som både passar perfekt i fönster i sommarstugan, huset, lägenheten eller altan-/balkongdörren.

Valmöjligheter av manövrering

När du har valt hur dina gardiner ska se ut är det dags att välja hur du ska mest optimalt ska kunna justera läget på dem. Hos oss kan du välja mellan plisségardiner som manövreras med sidodrag, handdrag, kulkedja eller motor. Vid val av motor justerar du dina gardiner direkt från solstolen eller soffhörnet, genom ett enda knapptryck. Tillhörande fjärrkontroll är enkel att hantera och passar både unga som gamla.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Vi kommer gärna hem till dig som bor i Alvesta, Växjö eller Ljungby med omnejd för att med egna ögon titta ut vilka gardiner vi tycker är bäst lämpade för just din fastighet. Annars är du varmt välkommen till vår butik på Annavägen 2 i Växjö, för att få mer information, rådgivning och upptäcka våra oändliga möjligheter av plisségardiner.