Träpersienner

Träpersienner är ett exklusivt insynsskydd, tillverkade från grunden till färdig persienn. Växjö Markisfabrik erbjuder ett brett och gediget sortiment till både privatpersoner och företag i Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd. Våra träpersienner tillverkas av antingen nordiska eller odlade exotiska träslag, och alla persienner skräddarsys för varje design, uppdrag och placering. Låt oss bara veta dina specifika och personliga önskemål!

Träpersienner – mer än bara ett solskydd

Välj persienner av trä för en mer naturlig och varm känsla i ditt hem eller på kontoret. Vi inbjuder inredningsdesigners att experimentera med persiennens funktion, färg och form och att utmana traditionella persienner i att bli mer än bara ett solskydd. Det är en viktig inredningsdetalj och fönsterutsmyckning som vi tillverkar av högsta kvalitet redan från grunden.

 Gedigen erfarenhet av solavskärmning

Vi på Växjö Markisfabrik har lång och gedigen erfarenhet av trendiga och moderna persienner och solskydd. Det gör att du som kund kan känna dig trygg med oss som leverantör. Behöver du tips och inspiration inför ditt val av persienner? Vi gör gärna ett kostnadsfritt hembesök hemma hos dig och tittar på vilka träpersienner som skulle passa bra till just ditt hem i närheten av Alvesta, Växjö och Ljungby.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Med mångårig erfarenhet hjälper vi dagligen privatpersoner och företag i Alvesta, Växjö och Ljungby med skräddarsydda persienner och solskydd. Välkommen att kontakta oss om du behöver inspiration, en offert eller helt enkelt bara vill ha mer information om oss och om våra träpersienner.