Träpersienner

Träpersienner är ett exklusivt och inte minst sagt ett väldigt effektivt insynsskydd. Vi erbjuder ett brett och kvalitetssäkert sortiment anpassat för både privatpersoner och företag i Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd. Våra träpersienner tillverkas av antingen nordiskt eller exotiskt odlade träslag, där alla persienner skräddarsys utefter önskad design, uppdrag och placering. Låt oss bara veta dina specifika önskemål!

Träpersienner – mer än bara ett solskydd

Att välja persienner av trä ger en mer naturlig och varm känsla i ditt hem eller på kontoret. Vi inbjuder inredningsdesigners till att experimentera med persiennens funktion, färg och form för att utmana traditionella persienner i att bli mer än bara ett klassiskt solskydd. Vi vill få det till att bli en viktig inredningsdetalj och fönsterutsmyckning, tillverkad av högsta kvalitet helt från grunden.

Gedigen erfarenhet av solavskärmning

Efter många år inom branschen har vi lång och gedigen erfarenhet av att både tillverka och montera trendiga och moderna persienner och solskydd. Det gör att du som kund kan känna dig trygg med oss som både tillverkare, montör och leverantör. Kika gärna in hos oss om du behöver tips och inspiration inför ditt val av nya persienner. Eller så låter du vår duktiga personal titta ut vilka träpersienner som skulle passa bäst till just ditt hem i närheten av Alvesta, Växjö och Ljungby.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Med bred kunskap och högsta klass av personlig service hjälper vi dagligen privatpersoner och företag i Alvesta, Växjö och Ljungby med att skräddarsy olika varianter på persienner och solskydd. Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver inspiration, önskar en offert eller helt enkelt bara vill ha mer information om oss och om våra omtalade träpersienner.