Persienner

Växjö Markisfabrik säljer och monterar persienner i flera olika modeller. Vi hjälper dig att hitta rätt persienner som passar just ditt hem eller företag!

Persienner utifrån dina önskemål

På Växjö Markisfabrik säljer vi flera modeller av persienner – allt från klassiska aluminiumpersienner till träpersienner. Vi levererar persienner i alla storlekar och varianter utifrån kundens önskemål. Banden och lamellerna finns i ett flertal färger så du kan enkelt skapa den karaktär du önskar på din persienn. Vill du ha tips från oss så besöker vi ditt hus eller företag där vi tittar närmare på ett anpassat förslag.

Din leverantör av persienner i Växjö

Med lång erfarenhet levererar vi solskydd till både privatpersoner och företag. Vi har höga ambitioner kring kundnöjdhet och levererar skräddarsydda lösningar till våra kunder.

Kontakta oss så bokar vi in ett möte där vi tittar på vilka alternativ av persienner som bäst för dig!

Vi utför även reparationer och linbyten på dina befintliga persienner, antingen på plats hos dig eller inne i fabriken på Annavägen 2 i Växjö. Välkommen in till oss!

 

Aluminiumpersienner

Aluminiumpersienner är ett förträffligt solskydd med vilka du kan styra ljusinsläppet efter eget behov. De kan fås med 25, 35 eller 50 mm breda lameller i många olika kulörer. Det går även f…

Träpersienner

Träpersienner är ett exklusivt insynsskydd, tillverkade från grunden till färdig persienn. Växjö Markisfabrik erbjuder ett brett och gediget sortiment till både privatpersoner och företag i Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd. Våra…