Lamellgardiner i Växjö

lamellgardin

Växjö Markisfabrik både tillverkar och monterar lamellgardiner i flera olika modeller. I vårt breda sortiment av solavskärmning kan du anpassa både färg och mått efter dina önskemål och behov. Vi lotsar dig rätt bland lamellgardinerna för att hitta det som passar just ditt hem eller företag!

Flexibla gardiner för alla tillfällen

Lamellgardinen passar perfekt både i uterummet och vardagsrummet. Flexibla lameller gör att du enkelt kan välja hur mycket insyn och solljus du vill avskärma. Det är ett perfekt val för att skydda mot både insyn och sol samtidigt som den är väldigt stilren och ger en ombonad känsla i rummet. Vi skräddarsyr gärna en lamellgardin direkt utifrån dina personliga önskemål.

Storlekar och modeller

I sortimentet av vertikala lameller finns i två olika breddstorlekar: 89 mm och 127 mm. Välj och vraka bland vårt breda sortiment av färger och mönster. Själva lamellgardinen manövreras med motor, kulkedja & lina, enbart kulkedja eller stav, för att både kunna dra för och vinkla lamellerna. Valmöjligheterna är många helt enkelt.

Möjliga val av mått:

Bredd: Från 20 cm upp till 690 cm.

Höjd: Upp till 480 cm. (Storlek beroende på modell och lamellbredd)

Egen tillverkning – närproducerat med hög kvalitet

Idag vänder vi oss till både privatpersoner och företag i Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd. Vi har höga ambitioner kring kundnöjdhet, kvalitet och snabba leveranser. Varmt välkommen att kontakta oss på Växjö Markisfabrik för att få rådgivning och ett kostnadsfritt förslag!