Lamellgardiner i Växjö

lamellgardinVäxjö Markisfabrik tillverkar och monterar lamellgardiner i flera olika modeller. Det finns många olika varianter av solavskärmning. Vi hjälper dig att hitta rätt lamellgardiner till just ditt hem eller företag!

Lamellgardiner

Lamellgardinen passar både för ditt uterum eller vardagsrum. Flexibla lameller gör att du enkelt kan välja hur mycket insyn och solljus du vill avskärma. Gardinen är ett perfekt val för att kunna anpassa insyn och att skydda mot solen. Lamellgardinen ger en stilren känsla i ett rum. Den finns i flera färger och modeller, vi skräddarsyr en lamellgardin direkt utifrån dina önskemål.

Storlekar och modeller

De vertikala lamellerna finns i 2 bredder: 89 mm och 127 mm. Många färger och mönster finns att välja och matcha till rummet och inredningen. Lamellgardinen manövreras med kulkedja och lina, enbart kulkedja, stav för att både dra för och vinkla lamellerna, eller motor. Antingen drar man ihop gardinen till ena sidan eller så har man mittöppning, där gardinen dras till båda sidorna.

Bredd: Från 20 cm upp till 690 cm. Höjd: Upp till 480 cm. (Storlek beroende på modell och lamellbredd)

Egen tillverkning – Närproducerat med hög kvalitet

Med lång erfarenhet och i egen fabrik tillverkar vi småländska solskydd till både privatpersoner och företag. Växjö Markisfabrik har höga ambitioner kring kundnöjdhet, kvalitet och snabba leveranser. 

Välkommen att kontakta oss på Växjö Markisfabrik för att få rådgivning och förslag!