Fasadpersienner

Växjö Markisfabrik säljer och monterar fasadpersienner i flera olika modeller. Söker du solskydd till ditt företag eller hus? Det finns många olika lösningar som solavskärmning. Växjö Markisfabrik hjälper dig att hitta rätt fasadpersienner.

Fasadpersienner

Fasadpersienner skapar goda förutsättningar till ett bra inomhusklimat på förslagsvis skolor, kontor eller sjukhus. Genom att utforma persiennens design och färg kan du skräddarsy persiennen till den övriga byggnadens design. Fasadpersiennen ger ett effektivt skydd mot solinstrålning då lamellerna skärmar av upp till 92% av solvärmen och förutom att skänka skugga skyddar fasadpersiennen också fönstret mot väder och vind. Persiennen monteras direkt på väggen eller i taket på byggnaden.

Växjö Markisfabrik – din leverantör av fasadpersienner

Med lång erfarenhet levererar vi solskydd till både privatpersoner samt företag. Vi har höga ambitioner kring kundnöjdhet och levererar skräddarsydda lösningar till våra kunder dagligen.

Kontakta oss så bokar vi in ett möte där vi tittar på vilka alternativ av solavskärmning som passar ditt företag eller hus.

Fasadpersiennenen monteras på ditt hus eller byggnad utifrån vår avtalade offert.