Vill du bli en av våra återförsäljare?

Vi tycker det är roligt att du har hittat till den här sidan och förhoppningsvis bli en av våra framtida återförsäljare. Idag finns vi representerande runt om i Sverige men är alltid intresserade av nya samarbetspartners.

Hur är det att vara återförsäljare av våra produkter? Efter alla år som vi varit i branschen har vi identifierat hur den perfekta leverantören borde fungera, och vi tycker faktiskt att vi är det!

Här är 5 bra saker med att samarbeta med oss:

  • Vi tar ansvar genom småländskt entreprenörskap och långsiktiga ägare, med fokus på ansvarstagande och kostnadsmedvetenhet i transparenta prislistor (utan dolda eller oväntade avgifter).
  • Vi är leveranssäkra med god planering, dialog med partners och kunder, samarbete med kvalitetsmedvetna underleverantörer och högsta klass på transportsidan.
  • Vi har ett brett sortiment, kan lösa alla typer av beställningar och tillverka skräddarsydda lösningar i vår egen verkstad.
  • Vi erbjuder service efter försäljning med stort lager av reservdelar och bred kunskap om hur produkter kan justeras.
  • Vi känner alla våra kunder personligen och återkommer alltid som utlovat. Vi är närvarande och engagerade i alla samarbeten, precis som det ska vara.

Välkommen att kontakta Sebastian så berättar han mer hur det fungerar att vara en del av vår återförsäljarfamilj.

Försäljningschef
Sebastian Norenfors
E-post: sebastian@vaxjomarkisfabrik.se
Telefon: 0470-32 40 82