balkongmarkis växjö, ljungby, alvesta

Balkongmarkiser

Funderar du på ett extrarum, men vill undvika att bygga ut? Idag är det många som väljer att montera en balkongmarkis för att skapa en härlig ombonad yta att umgås på. Med våra vattenavstötande varianter kan du och ditt sällskap, trots regn, ändå sitta ute och slippa bli blöta. Det är helt klart en kostnadseffektiv lösning utan att behöva bygga ut eller glasa in för att få ett extrarum. Idag både tillverkar och monterar vi balkongmarkiser och balkongrullgardiner åt privatpersoner och företag i närområdena kring Alvesta, Växjö och Ljungby.

Tillverkat i slitstarkt material

InGlazia är en populär och kvalitetssäker rullgardin som är anpassad för dagens inglasade balkonger. Rullgardinerna sitter i skenor i taket och är därmed flyttbara för att man lätt ska kunna öppna balkongglasen. De lätthanterade och justerbara fästena gör att du enkelt kan anpassa gardinerna för att bli skuggad.  InGlazia görs med screenväv som är oerhört stryktåligt och anpassat för att klara av vårt skiftande nordiska klimat. I och med att vi på Växjö Markisfabrik har egen tillverkning av markiser och persienner ser vi till att anpassa oss helt utefter dina önskemål och behov. Materialet screenväv är med sin långa hållbarhet ett givet val när du ska välja balkongmarkis med optimal styrka mot slitage och oväder.

Tillval invändigt och utvändigt

Till din markis eller rullgardin kan du välja hur läget ska justeras. Många balkongmarkiser har genom åren skötts med en vev utvändigt, idag däremot är det fler och fler som väljer att använda sig av invändig manövrering med motor. När en markis är motordriven behöver du endast genom ett knapptryck på tillhörande fjärrkontroll justera läget, utan att ens behöva lyfta på rumpan. De motordrivna varianterna går även att komplettera med automatiska styrningar där markisen själv känner av hur sol och vind ligger på.

Kontakta oss redan idag!

Ta gärna kontakt med oss på Växjö Markisfabrik och låt oss inspirera, planera, tillverka och montera – ja, uppfylla dina drömmar om ett extrarum genom en balkongmarkis. Vi vänder oss till kunder både i Alvesta, Växjö och Ljungby med omnejd.