Arkitekter

Bokning av möte

Söker ni kunskap inom solavskärmning? Vi är alla beroende av dagsljus för att må bra, samtidigt kan solenergin vara besvärande i form av höga temperaturer i lokaler som då kräver mycket energi i form av kylanläggningar. Solljusets direkta UV-strålning kan dessutom vara skadlig och ge hudcancer. Vi bokar gärna in ett möte där vi presenterar olika lösningar och framhåller deras olika möjligheter och svagheter, så ni kan välja rätt produkt och styrsystem för varje objekt. Vi besöker gärna ert företag och håller en genomgång för större och mindre grupper eller enskilt. Ring eller maila oss!

 

Rådgivning

Genom vår erfarenhet och breda sortiment är vi din rådgivare inom utvändiga och invändiga solskydd. Vi svarar gärna på dina frågor och tar fram ett förslag som är anpassat för just ditt objekt. Ring eller maila oss!

 

Energiberäkning

Växjö Markisfabrik hjälper dig att ta fram energiberäkningar för olika vävar och produkter. Det går även bra att själv använda det nedladdningsbara beräkningsverktyget här:

Ladda hem beräkningsverktyget

 

Styrsystem

Styrsystem är ett enkelt och smart komplement som gör solavskärmningen dynamisk, Växjö Markisfabrik skräddarsyr styrningen för ert objekt. Läs mer om våra styrsystem här.

 

Produkter

Här finner du de flesta av våra produkter med nedladdningsbara DWG-filer.

 

Praktisk guidebok i solskydd

Rehva Handbok nr 12: ”Solavskärmning – Hur man integrerar solavskärmning i energimässigt hållbara byggnader”. Kontakta oss om ni är intresserade av boken, ibland har vi extra exemplar hemma. Beställ annars hos SSF.