VS 62&72

VS62 och VS72 är stabila screenmarkiser med smidig design. VS62 lämpar sig väl för fönster på bostäder och den större VS72, lämpar sig för större fönster på t.ex. butiker och kontorsfastigheter.

Duken löper vertikalt längs utsidan av fönstret i styrskenor av aluminium. Screendukar finns i ett stort urval med bland annat flamskyddande egenskaper.

Manövrering

VS62 och 72 manövreras som standard med motor. VS62 och VS72 finns även med vev. Vid motordrift går det att komplettera med automatiska styrningar, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Montering

Monteras enkelt direkt på vägg, fönsterfoder eller i nisch.

Markisduk

Vi har en bred kollektion med högkvalitativa screenvävar. Valet av materialets färg, vävteknik och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset. Screenkollektionen innehåller vävar med flamskyddande egenskaper och är hälso- och kvalitetscertifierade enligt Öko-tex och Enduris.

Markisstativ

VS62 finns som standard i vitt, grått och svart. VS72 finns i vitt och grått. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha markisen med husets färg.